Cinematic Weddingfilm

                         

DESTINATION WEDDING ?


Boek nu voor 2024/2025

Speciaal voor jullie*

* Een cinematic weddingclip én een echte documentaire

Herinnering voor het leven in binnen en buitenland

Met toewijding en vakmanschap leggen we elk speciaal moment vast, transformeren we jullie verhaal in een meesterwerk en zorgen we voor een blijvende herinnering.

Pakketten
Zit jullie filmpakket er niet tussen, maar wil je wel de kwaliteit van SterVideo Producties? Laat het ons weten en wij maken een tarief op maat.

Same Day Edit Movie

Ons aanbod aan filmpakketten is ontworpen voor elke behoefte en wens. Een veel afgenomen dienst is de Same Day Edit Movie. Stel je het voor; jullie feestavond start en presenteren een waanzinnige filmclip op een groot scherm met waanzinnig geluid! Bij het GOUD pakket zit dit standaard in het pakket!

Kwaliteit in 8K en op maat

Met een indrukwekkende portfolio van 350 weddingfilms, zetten we de lat hoog door te filmen in superieure 8K-resolutie met topklasse RED filmcamera's voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit.

Wij maken altijd waanzinnige beelden vanuit de lucht met zeer hoogwaardige drones. (mits er een NO-fly zone van toepassing is, dan mag het niet)

Het perfecte plaatje*

* Leg jullie dag voor eeuwig vast

Organiseer je een bruiloft in het buitenland? Bij SterVideo Producties. leggen wij de magie van jullie grote dag vast. Met een focus op storytelling, emotionele momenten en oog voor detail, zorgen we voor een unieke herinnering.

Met onze grote ervaring in het verfilmen van huwelijken mogen wij zeggen dat wij zeer goed weten wat te doen en niet te doen. Wij hebben met vele fotografen samengewerkt en voelen elkaar perfect aan.

Belangrijk is dat wij jullie ontzorgen en wij zorgen ervoor dat wij nagenoeg onopvallend te werk gaan. Geen mediateam in jullie nek, en toch die waanzinnige film.. Hoe? Wij vertellen het jullie graag.

In samenspraak met jullie wensen maken wij dé film die bij jullie past. Succes verzekerd.

Dave & Romy

Het cinematisch vastleggen van sprookjesachtige huwelijken is onze passie en expertise bij SterVideo Producties. Met 10 jaar ervaring en veel mond-tot-mondreclame, creëren we elk jaar prachtige films, zowel nationaal als internationaal. We ontzorgen bruidsparen met onze ervaring, vaardigheden en hoogwaardige apparatuur.

Voor Dave & Romy hebben we, na een duidelijk kennismakingsgesprek, een onvergetelijke film gemaakt, waarbij we ‘onzichtbaar’ aanwezig waren om hun speciale dag vast te leggen.

Jonald & Louise (Ibiza)

Dit lieve bruidspaar koos voor een op maat gemaakt Gold filmpakket met alles erop en eraan. Wat een feestweekend beleefden wij in Ibiza. Ongekend. Een korte wedding clip, een documentaire, en een volledig met 4 camera's opgenomen ceremonie. Uiteraard werd de dag ondersteund met geweldige cinematic drone beelden uit de hogere klasse van DJI. Een geweldige dag, dat was het!

Dilman & Tchiyaban 2022

Ook hier is gekozen voor het Gold filmpakket door Dilman & Tchiyaban. Ferry en ik zijn hier de hele dag, tot begin van de nacht aanwezig geweest voor het maken een prachtig verhaal.. We hebben ontzettend genoten!

Stefan & Wendy 2023

Joost & Melanie 2022

Niek & Ichelle 2022

Ook dit lieve bruidspaar koos voor ons Gold filmpakket met alles erop en eraan. Een korte weddingclip, een documentaire, en een volledig met 2 camera's opgenomen ceremonie. Uiteraard werd de dag ondersteund met geweldige cinematic drone beelden uit de hogere klasse van DJI. Een geweldige dag, dat was het!

Pascal & Bart

Een feest in een volledige setting uit de jaren 30. Alles volledig in stijl. Het feest werd gehouden in een waanzinnige spiegeltent welke speciaal in op eigen terrein werk opgebouwd. Wat maken wij mooie mensen mee, en geweldige dagen. Wij maken het met passie, al 10 jaar lang. Hoewel dit huwelijk al wat jaren geleden is, wilden we ook deze graag nog even laten zien.

Filmpakketten 2024/2025*

* kennis maken? Wij komen graag bij jullie langs. Boek nu voor 2024/2025 -
10 jarig bestaan van SterVideo Producties *

Brons Pakket

€2599 10 jaar SterVideo Producties
 • 8 uur aanwezig
 • Altijd 2 cinematographers
 • Weddingclip 5-7 minuten
 • Opname van de gehele ceremonie
 • Eigen muziek keuze mogelijk
 • Inclusief drone beelden (mits No Fly)
 • Standaard 4K (UHD)

Zilver Pakket

€3499 10 jaar SterVideo Producties
 • 10 uur aanwezig
 • Altijd 2 cinematographers
 • Weddingclip 5-7 minuten
 • Opname van de gehele ceremonie
 • Documentaire montage 20-35 min
 • Inclusief drone Beelen (mits No Fly)
 • Standaard 4K (UHD)
 • USB
 • Inzet van Hollywood camera's

Goud Pakket RED (meest gekozen)

€3899 10 jaar SterVideo Producties
 • BONUS same edit movie!
 • 16 uur aanwezig
 • Altijd 2 cinematographers
 • Weddingclip 5-7 minuten
 • Documentaire 20-35 minuten
 • Opname van de gehele ceremonie
 • Cinematic drone footage
 • Standaard 8K Hollywood camera's
 • Widescreen opname bioscoop formaat
 • Special color grading & Sound design
 • Present box & USB

Diamant filmpakket

Destination weddings

Wij hebben vele destination weddings in Italië, Frankrijk, Ibiza, België en vele andere plekken mogen vastleggen. Helaas kunnen wij uit – soms privacy keuzes – niet alle destination weddings laten zien.

Het plannen van een destination wedding verschilt sterk van een bruiloft in Nederland. Vanwege variabelen zoals reiskosten, accommodatie, verzekering en transport van professionele camera-apparatuur, bieden we geen standaardtarief. Bij STER Video werken we nauw samen met jullie om een op maat gemaakt pakket te creëren dat perfect past bij jullie buitenlandse trouwdag.

De drone kan alleen gebruikt worden als de locatie hier geschikt voor is. de drone is niet te gebruiken bij slecht weer.

Nancy & Louis

Louis benaderde ons voor het vastleggen van zijn Italiaanse bruiloft in Todi, een kans die we niet konden laten liggen. Ondanks de naderende corona situatie, hebben Ferry en ik genoten van het filmen met dit selecte gezelschap. We hebben extra dagen besteed aan het schieten van prachtige beelden om het beste totaalbeeld voor de film te creëren.

Destination locations St.Tropez

Wij komen voor onze destination weddings op veel plaatsen. Van Amerika tot aan St. Tropez! Drone beelden worden - mits een no-fly zone - altijd voor onze producties gemaakt op de meest bijzondere plekken ter wereld.

Tevreden klanten

* Wij gaan altijd voor 5 sterren
Rick en Eva
Read More
"Bernard Vriezen van SterVideo was essentieel voor onze bruiloft. Zijn enthousiasme zorgde voor een relaxte sfeer en indrukwekkende same day edit. De eindresultaten, met dronebeelden en slow-motion, waren buitengewoon en overtroffen onze verwachtingen."
Jan en Lotte
Read More
"Wij hebben een geweldige dag en een fantastisch eindresultaat gekregen. Het heeft onze verwachtingen echt overtroffen! Onze dag is perfect “gevangen” in de video. Ook kleine aanpassingen werden achteraf heel snel gerealiseerd."
Gelukkig bruidspaar
Read More
"Goede service, staat open voor alle wensen van het bruidspaar. Reageert snel op e-mails, zelfs buiten werktijd! Zeker een aanrader!"

Kom met ons aan tafel zitten*

* Wij zijn er voor jullie

Duik dieper in wat wij bieden en ontdek hoe we samen iets geweldigs kunnen creëren. Jouw ideeën en onze expertise vormen de perfecte combinatie. Wacht niet langer en maak deel uit van ons gesprek.

Aanvragen*

* Neem contact met ons op

Begin aan het volgende hoofdstuk van jullie liefdesverhaal. Vul het formulier in en samen brengen we jullie droomdag tot leven. Wij geloven in magische momenten, en het begint hier.