Weddings*

* Een video van een dag om nooit te vergeten

Vastleggen van Liefde: Cinematische Bruiloftsfilms

Speciaal voor jullie*

* Een cinematic weddingclip én film op maat

Herinnering voor het leven

Met toewijding en vakmanschap leggen we elk speciaal moment vast, transformeren we jullie verhaal in een meesterwerk en zorgen we voor een blijvende herinnering.

Aangepaste filmpakketten

Ons aanbod aan filmpakketten is ontworpen voor elke behoefte en wens. Voor iets unieks maken we graag een op maat gemaakte offerte die perfect bij jullie past.

Kwaliteit in 8K

Met een indrukwekkende portfolio van 350 weddingfilms, zetten we de lat hoog door te filmen in superieure 8K-resolutie met topklasse RED filmcamera's voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit.

Het perfecte plaatje*

* Leg jullie dag voor eeuwig vast

Organiseer je een bruiloft in het buitenland? Bij STER. leggen we de magie van jullie grote dag vast. Met een focus op storytelling, emotionele momenten en oog voor detail, zorgen we voor een unieke herinnering.

Dave & Romy

Het cinematisch vastleggen van sprookjesachtige huwelijken is onze passie en expertise bij STER. Met 10 jaar ervaring en veel mond-tot-mondreclame, creëren we elk jaar prachtige films, zowel nationaal als internationaal. We ontzorgen bruidsparen met onze ervaring, vaardigheden en hoogwaardige apparatuur.

Voor Dave & Romy hebben we, na een duidelijk kennismakingsgesprek, een onvergetelijke film gemaakt, waarbij we ‘onzichtbaar’ aanwezig waren om hun speciale dag vast te leggen.

Mila & Wijnand

Mila en Wijnand ontdekten ons via een bruidspaar voor wie we in 2016 een film maakten. Ze waren op zoek naar storytelling. In samenwerking met de weddingplanner “Het Bruidsmeisje”, hebben we een prachtige dag beleefd en succesvol vastgelegd.

Joyce & Sander

Joyce en Sander, aangeraden door een vorig bruidspaar, kozen voor onze kwalitatieve verfilming van hun weekendhuwelijk. Ondanks de investering, vinden al onze klanten het resultaat onvergelijkbaar waardevol. “Onze cinematische film is ons meest dierbare bezit,” stellen Joyce en Sander.

Filmpakketten 2023*

* Jullie mooiste dag in beeld

Brons filmpakket

€2989
 • 8 uur aanwezig
 • Altijd 2 cinematographers
 • Weddingclip 5-7 minuten
 • Montage van de gehele ceremonie
 • Drone
 • Standaard 4K (UHD)

Zilver filmpakket

€4200
 • 10 uur aanwezig
 • Altijd 2 cinematographers
 • Weddingclip 5-7 minuten
 • Documentaire montage 20-35 min
 • Drone
 • Standaard 4K (UHD)

Goud filmpakket

€4500
 • 12 uur aanwezig
 • 2 cinematographers
 • Weddingclip 5-10 minuten
 • documentaire 20-35 minuten
 • montage gehele ceremonie
 • drone
 • standaard 4K (UHD)
 • Widescreen opname bioscoop formaat
 • Special color grading

Diamant filmpakket

Destination weddings

Wij hebben vele destination weddings in Italië, Frankrijk, Ibiza, België en vele andere plekken mogen vastleggen. Helaas kunnen wij uit – soms privacy keuzes – niet alle destination weddings laten zien.

Het plannen van een destination wedding verschilt sterk van een bruiloft in Nederland. Vanwege variabelen zoals reiskosten, accommodatie, verzekering en transport van professionele camera-apparatuur, bieden we geen standaardtarief. Bij STER Video werken we nauw samen met jullie om een op maat gemaakt pakket te creëren dat perfect past bij jullie buitenlandse trouwdag.

De drone kan alleen gebruikt worden als de locatie hier geschikt voor is. de drone is niet te gebruiken bij slecht weer.

Tevreden klanten

* Wij gaan altijd voor 5 sterren
Rick en Eva
Read More
"Bernard Vriezen van SterVideo was essentieel voor onze bruiloft. Zijn enthousiasme zorgde voor een relaxte sfeer en indrukwekkende same day edit. De eindresultaten, met dronebeelden en slow-motion, waren buitengewoon en overtroffen onze verwachtingen."
Jan en Lotte
Read More
"Wij hebben een geweldige dag en een fantastisch eindresultaat gekregen. Het heeft onze verwachtingen echt overtroffen! Onze dag is perfect “gevangen” in de video. Ook kleine aanpassingen werden achteraf heel snel gerealiseerd."
Gelukkig bruidspaar
Read More
"Goede service, staat open voor alle wensen van het bruidspaar. Reageert snel op e-mails, zelfs buiten werktijd! Zeker een aanrader!"

Nancy & Louis

Louis benaderde ons voor het vastleggen van zijn Italiaanse bruiloft in Todi, een kans die we niet konden laten liggen. Ondanks de naderende corona situatie, hebben Ferry en ik genoten van het filmen met dit selecte gezelschap. We hebben extra dagen besteed aan het schieten van prachtige beelden om het beste totaalbeeld voor de film te creëren.

Destination locations St.Tropez

Wij komen voor onze destination weddings op veel plaatsen. Van Amerika tot aan St. Tropez! Drone beelden worden - mits een no-fly zone - altijd voor onze producties gemaakt op de meest bijzondere plekken ter wereld.

Kom met ons aan tafel zitten*

* Wij zijn er voor jou

Duik dieper in wat wij bieden en ontdek hoe we samen iets geweldigs kunnen creëren. Jouw ideeën en onze expertise vormen de perfecte combinatie. Wacht niet langer en maak deel uit van ons gesprek.

Aanvragen*

* Neem contact met ons op

Begin aan het volgende hoofdstuk van jullie liefdesverhaal. Vul het formulier in en samen brengen we jullie droomdag tot leven. Wij geloven in magische momenten, en het begint hier.