Corporate video's*

* Versterk jouw merk

Versterk uw merkidentiteit en bereik uw doelgroep effectief met onze hoogwaardige zakelijke videoproducties.

Wij maken werk van jouw video*

* Een corporate video op maat

Professionele Storytelling

Breng uw bedrijfsmissie en -waarden tot leven met boeiende verhalen die resoneren bij uw doelgroep.

High-end Videotechnologie

Maak indruk met topkwaliteit visuals dankzij onze geavanceerde apparatuur en technieken, waaronder 4K-opnames en drones.

Afgestemd op Doel en Doelgroep

Elke video wordt zorgvuldig gepland en geproduceerd om precies aan te sluiten bij uw specifieke bedrijfsdoelstellingen en de behoeften van uw doelgroep.

Bedrijfsvideo's die Impact Maken*

* Een video voor elk bedrijf

Ontdek hoe we uw merkboodschap vertalen naar krachtige video’s die niet alleen informeren, maar ook inspireren en engageren. Van concept tot eindproduct, we brengen uw bedrijfsverhaal tot leven op een manier die resoneert bij uw doelgroep.

Apenheul

Ontdek de betoverende wereld van Apenheul in onze reclamevideo, waar mens en aap harmonieus samenkomen. Dankzij een samenwerking met onze partners creëerden we deze unieke commercial voor Apenheul. Ons toegewijde team, van scriptschrijvers tot visagie, zorgt voor een naadloze productie van begin tot eind.

Epam

Wij presenteren de informatieve video van Epam over de Horizon 4: het next-gen video entertainment platform dat de toekomst van multimedia redefineert.

John Walker

Wij onthullen een luxueuze reclamevideo van John Walker, waarin elegantie en klasse samenkomen om het ultieme gevoel van verfijning te presenteren.

Kom met ons aan tafel zitten*

* Zet je visie om in verbluffend beeld

Wil je jouw visie tot leven brengen? Laten we samen brainstormen. Kom met ons aan tafel zitten en ontdek wat STER Video voor jou kan betekenen.

PIN Voorschot

Voor Diederik en Dwina transformeerden we hun PIN voorschot naar een heldere animatie. Hoe verduidelijk je dit systeem? Met een animatie. Samen ontwikkelden we een storyboard op basis van hun kennis. Het resultaat? Een effectieve animatie die hun accountmanagers dagelijks gebruiken.

Turien zomerfeest

Bekijk onze sfeervolle aftermovie van het Turien zomerfeest, waarbij we de hoogtepunten en onvergetelijke momenten van dit bruisende evenement hebben vastgelegd.

Samen met Cas Events uit Leiden legden we een fantastisch event vast, inclusief FPV-dronebeelden. Met 10 jaar ervaring zijn wij dé specialist in aftermovies.