Wie zijn wij?*

* SterVideo

SterVideo: Jouw creatieve partner in beeld en geluid. Met passie en expertise brengen we elk verhaal tot leven. Ontdek de magie van onze visuele verhalen.

SterVideo all round video production*

* Dit zijn wij

All-round productie

SterVideo Producties is opgericht in 2013. Al sinds mijn jeugd had ik een passie voor film; de 8mm camera van mijn vader boeide mij enorm. Na het afronden van mijn NIMA A-opleiding heb ik 7 jaar in de makelaardij gewerkt. Toch bleef de wens om een eigen bedrijf in de filmwereld te starten altijd aanwezig.

Ook zijn wij verbonden met Toptrouwbedrijven.nl! Hier vindt u de beste bedrijven om uw bruiloft perfect te maken!

Digital Cinema 8K

Gestart in 2013 met het filmen van huwelijken, heeft SterVideo Producties zich geëvolueerd tot een veelzijdig videoproductiebedrijf. Naast huwelijken, bieden we nu ook diensten aan zoals uitvaartregistraties, woningfilms, aftermovies en commercials voor grote namen, evenals livestream registraties in samenwerking met onze partners. In 2023 hebben we een breed scala aan expertise en diensten in de high-end klasse en blijven we onze kennis en diensten ontwikkelen om in te spelen op marktontwikkelingen.

Tevreden klanten*

* Wij gaan altijd voor 5 sterren
Maaike en Hein
Read More
Een creatieve filmmaker, die met aandacht en ruimte voor onze wensen een hele mooie film heeft gemaakt. Het begint bij Bernard van stervideo al met een persoonlijke kennismaking bij ons thuis om de dag en wensen te bespreken. De combinatie van drone beelden, integrale opnames van speeches en sfeerbeelden afgespeeld op de snelheid van de gekozen muziek, maakt het net een ‘echte film’. Wij hebben nu iets visueels om nog vaak na te genieten van onze huwelijksdag.
Sanul Wilmer
Read More
"Stervideo, oftewel Bernard, was een fantastische toevoeging aan onze bruiloft. Vanaf het kennismakingsgesprek hadden we volledig vertrouwen; hij had niet alleen prachtige referenties maar ook een scherp inzicht in wat een bruiloftsfilm en aftermovie nodig hebben. Ondanks dat Bernard op de dag zelf bijna onzichtbaar was, bewees het eindresultaat het tegendeel. Hij heeft de sfeer, emotie en het gevoel van onze speciale dag perfect vastgelegd! Zijn aftermovie was episch en de uiteindelijke weddingfilm een prachtige samenvatting! Bernard is flexibel, voelt de sfeer goed aan en levert uitzonderlijk werk. We herbeleven onze dag regelmatig door zijn prachtige productie."

Waarom Ster?*

* Voordelen bij onze samenwerking
 • Uitgebreide ervaring en deskundigheid
 • Toegankelijk en benaderbaar
 • Barstensvol enthousiasme
 • Bruisend van creativiteit
 • Uitermate flexibel
 • Gepassioneerde professionals
 • Jouw tevredenheid is onze maatstaf, en dat lukt altijd!
 • Gedreven door een liefde voor film en het vak
 • Prijs reflecteert topkwaliteit!

SterVideo Stappenplan*

* Voordelen bij onze samenwerking
 • Stap 1: Kennismaking! Zo leren wij elkaar beter kennen en zullen er achter komen waarom je een video wilt en waar wat het verhaal moet worden.

 • Stap 2: Concept voorstellen
 • Stap 3: Concept uitwerken. Wij presenteren onze ideeën aan jullie via een ruw script, waarna we deze samen zullen finetunen.

 • Stap 4: De draaidag zelf!

 • Stap 5: We gaan aan de slag met de montage en leveren normaal gesproken binnen enkele weken de definitieve video aan via WeTransfer, in diverse gewenste formaten. (Informeer gerust naar de mogelijkheden.)

Kom met ons aan tafel zitten*

* Wij zijn er voor jou

Duik dieper in wat wij bieden en ontdek hoe we samen iets geweldigs kunnen creëren. Jouw ideeën en onze expertise vormen de perfecte combinatie. Wacht niet langer en maak deel uit van ons gesprek.