Aftermovies*

* Een feest om terug te kijken

Dompel je onder in de magie van evenementen met onze dynamische aftermovies, waarin we de essentie en hoogtepunten van elk evenement vakkundig vastleggen. Wij maken een scherpe offerte op maat!

Wij maken er een feest van*

* 20 jaar ervaring en passie voor ons vak

Onvergetelijke Momenten

Wij vangen de hoogtepunten en emoties, zodat de sfeer en essentie van elk evenement voor altijd wordt vastgelegd.

Professionele Kwaliteit

Onze aftermovies worden geproduceerd met state-of-the-art apparatuur en editing-technieken voor een cinematische beleving.

Snel & Efficiënt

Ervaar snelle oplevering zonder in te leveren op kwaliteit, zodat je jouw evenement snel kunt herbeleven en delen.

Let's go!*

* Een fantastische avond

Wij leggen de magie van evenementen vast met dynamische aftermovies, waarbij we elk uniek moment, de sfeer en de emoties vangen in een visueel meesterwerk dat het verhaal van uw evenement vertelt.

Incredible evening

“Onze opdrachtgever vroeg of wij een buitengewoon privéfeest visueel wilden vastleggen met onze expertise. En natuurlijk, dat is onze passie! Dit extravagante feest in Nieuwe Tonge was in één woord: Bizar! We hebben alles vastgelegd: van kaviaar en Don Perignon champagne tot artiesten en dansers. Het resultaat is een spetterende aftermovie die de unieke sfeer perfect weergeeft.”

Beurs van Berlage

Gefilmd in 8K met onze RED cinema camera's hebben we sterren als Tino Martin, This is Beethoven en Emma Heesters vastgelegd op locatie bij Beurs van Berlage. Wie hebben we nog niet voor de lens gehad

Bouwhuis groep 2023

We creëren jaarlijks diverse producties voor de Bouwhuis Groep, waaronder een aftermovie van de nieuwjaarsreceptie 2023 bij Paleis het Loo. Grote namen uit de onroerend goed wereld waren aanwezig, met toespraken van Prof. Dr. J.P. Balkenende en Hugo de Jonge.

Kom met ons aan tafel zitten*

* Wij zijn er voor jou

Wil je jouw visie tot leven brengen? Laten we samen brainstormen. Kom met ons aan tafel zitten en ontdek wat SterVideo Producties voor jou kan betekenen.