Livestreaming

* Leef in luxe

Ontdek de magie van livestreaming. Onze livestream-diensten brengen evenementen en momenten rechtstreeks naar uw publiek, waar ze ook zijn, met perfecte kwaliteit.

1, 2, 3, actie!*

* Livestream voor jouw publiek

Probleemloos Streamen

Geniet van heldere, vloeiende livestreams, ideaal voor alle soorten evenementen en bijeenkomsten.

Voor elk evenement

Of het nu een conferentie, bruiloft, concert of seminar is, wij zorgen voor naadloze livestreaming voor elk type evenement. Breng je gebeurtenis live en in HD naar elk publiek, waar ook ter wereld.

Bereik Wereldwijd

Deel je evenement met mensen over de hele wereld met onze geavanceerde streamingtools en zorg zo voor een groot bereik.

Livestreaming*

* Een nieuwe ervaring voor elk evenement

Van planning tot uitzending: onze livestreaming-aanpak zorgt voor een vlekkeloze ervaring. Met de nieuwste technologie en een toegewijd team leggen we elk moment vast, zodat jouw evenement wereldwijd in real-time te volgen is.


In 2023 hebben wij samen met Cambiton diverse grote concerten mogen verzorgen.  Zoals concerten van Davina Michelle, Waylon, Danny Froger.

Livestreamers

Geweldig om te mogen doen! Het concert van Danny Froger hebben wij onlangs (september 2023) mogen vastleggen met de regiewagen, onze URSA’s, Crane, en alle verdere denkbare apparatuur. 
 
Met ons professionele team van SterVideo & Cambition verzorgen wij zeer uiteenlopende livestreams. Van concerten, tot webinars. Alles is mogelijk. Wij verzorgen kleine livestreams welke kunnen worden opgebouwd op locatie, maar uiteraard ook de livestreams met een complete regiewagen. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers en gaan enkel voor het beste resultaat.

Kom met ons aan tafel zitten*

* Wij zijn er voor jou

Duik dieper in wat wij bieden en ontdek hoe we samen iets geweldigs kunnen creëren. Jouw ideeën en onze expertise vormen de perfecte combinatie. Wacht niet langer en maak deel uit van ons gesprek.

Livestreaming bij SterVideo*

* Waarom wij de beste zijn

10 jaar ervaring

Al 10 jaar staan wij bekend als uw betrouwbare partner in high-end videoproducties. Of het nu gaat om concerten, registraties, commercials, aftermovies, bruiloften of luxury life films van exclusieve panden, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Regiewagen

Onze nieuwste toevoeging is een gloednieuwe regiewagen, speciaal ontworpen voor hoogwaardige broadcasting, webcasting en livestreaming. Met deze geavanceerde oplossing kunnen we zowel kleine als grote evenementen omzetten naar een meeslepende online ervaring. Of u nu een intiem seminar wilt streamen of een groot concert, onze regiewagen biedt full-service oplossingen voor elk type evenement.