Luxury living*

* Leef in luxe

Duik in de wereld van exclusiviteit en elegantie met onze verfijnde video’s, die de essentie van luxe leven prachtig in beeld brengen.

Laat jouw woning shinen*

* Een video van jouw woning

Elegante video's

Ons team is gespecialiseerd in het vastleggen van luxe op een elegante en verfijnde manier, zodat elk detail en elke nuance van uw luxe levensstijl straalt op het scherm.

Kenner van luxe

Met jarenlange ervaring in de luxe sector begrijpen we de nuances van wat echt luxe betekent. Onze expertise zorgt ervoor dat we de charme, elegantie en verfijning van elk project tot zijn recht laten komen.

Topkwaliteit beelden

We geloven dat luxe alleen het beste verdient. Daarom gebruiken we top-of-the-line apparatuur en technieken om hoogwaardige video's te produceren die passen bij de verfijnde smaak van onze klanten in de luxe sector.

Verfijnd wonen*

* Waanzinnige beelden

Duik in onze diepgaande ervaring in luxueus wonen. Door de jaren heen hebben we de kunst geperfectioneerd van het vastleggen van verfijnde woonervaringen.

Het juist positioneren van een video is cruciaal, zowel voor de ranking op Funda als op social media. Wij produceren korte, memorabele video’s die een authentieke indruk geven van de realiteit en het verhaal achter de woning vertellen. Dat is de kracht van film.

Joppelaan 61

STER. Is al 8 jaar actief in het produceren van video’s in de vastgoed sector.  Voor vele exclusieve makelaarskantoren maken wij films ten behoeve van social media en Funda.

Welnalaan 5 Enschede

Wij creëren luxe woningfilms met meer beleving voor onze opdrachtgevers. Deze films bevatten studio-ingesproken voice-over en ondertiteling voor een complete ervaring.

Loenenseweg 53 Beekbergen

We presenteren met enthousiasme het majestueuze landgoed De Ruggesteê. Dit NSW-landgoed is een unieke, eenmalige kans! Het biedt een exclusieve mix van rust, ruimte en luxe, ideaal voor paardenliefhebbers.

Zuiderzeestraatweg 158 Hierden

Ontdek Klein Essenburgh in Hierden, ons nieuwste videoproject. Een historisch landgoed omringd door betoverende natuur. Deze video neemt je mee naar de statige herenboerderij en de prachtige tuinen. Geniet van de tijdloze schoonheid van Klein Essenburgh.

Kom met ons aan tafel zitten*

* Wij zijn er voor jou

Duik dieper in wat wij bieden en ontdek hoe we samen iets geweldigs kunnen creëren. Jouw ideeën en onze expertise vormen de perfecte combinatie. Wacht niet langer en maak deel uit van ons gesprek.

Specifieke wensen of langdurige samenwerking? Wij komen graag bij je langs.

Filmpakketten Woningen*

* Het pakket wat bij jou past

Woningvideo basis

€499
 • Ex. b.t.w
 • Ex. reiskosten
 • Opname + edit
 • Rechtenvrije muziek
 • Drone shot indien mogelijk

Luxury Life film

€849
 • Ex. b.t.w
 • Ex. reiskosten​
 • Opname
 • Edit
 • Voice over
 • Ondertiteling