Welkom bij SterVideo Producties

** alléén dit weekend € 100,- vroegboek korting op alle filmpakketten **

High-end story telling with passion. Your day your movie. 4K filmtechnologie, 4 x scherper dan de huidige Full HD! Vind hier jullie videograaf voor jullie bruiloft.

Al mogelijk v.a. € 1399,00 incl drone beelden, reiskosten en b.t.w. (8-uur). (full hd). Cinematic weddingfilm laten maken ? Alle filmpakketten inclusief gratis waanzinnige DRONE beelden.  Reserveer en boek SterVideo Producties voor  jullie trouwdag in 2018.

Tarieven zijn inclusief b.t.w. en reiskosten door BeNeLux

Weddingclip Dave & Iris

Weddingclip Manon & Alex (2017)

Weddingclip Ali & Maryam (2017)

Weddingclip Jan en Raul " The Grand " Amsterdam

Altijd trots op nominaties!

Cameraman Bernard - fotogalerij

Winterwedding Pelle & Kirsten

Diensten

 • Gratis drone beelden bij iedere film 
 • Gratis opname van speeches en ceremonie
 • Inzet van hoogwaardige filmcamera’s
 • Wij verzorgen ook hoogwaardige fotografie
 • Same Day Edit movie nu € 249,00

Preview Film Brenno & Danielle (Lottigna)

Weddingclip Roya & Madjar (2017)

Weddingclip Mark & Marlieke (storytelling)

Wedding clip Niels & Linda (2017)

Een greep uit onze reviews

 • "Echt een absolute aanrader! Wat heeft Bernard een geweldige video gemaakt van onze bruiloft. Tijdens het filmen is hij bijna onzichtbaar. Alleen in het begin bij de make-up en aankleden heb je door dat er gefilmd wordt, maar tijdens de ceremonie/receptie/diner/feest heb je niks meer door. Een prachtige weergave van de dag is gemaakt en alle familie, vrienden en collega's waren lyrisch over het uiteindelijke resultaat. Zeer professioneel."

  Rob en Anne (2017)
 • " SterVideo heeft een zeer positieve bijdrage geleverd aan ons huwelijk. De gesprekken verliepen vanaf het eerste moment in goede harmonie, en de communicatie in het algemeen is zeer prettig verlopen. De professionele uitstraling en de geleverde kwaliteit maken dat wij het beoordelen met de perfecte score: 10!"

  Sander en Jennifer
 • Via Google kwamen wij bij Stervideo terecht. Na het bekijken van de trouwvideo’s op de website en een ontmoeting met Bernard Vriezen we waren meteen overtuigd; dit zou de videograaf voor onze bruiloft worden.Bernard is een echte professional. Zijn manier van werken en prettige persoonlijkheid (eerlijk, geduldig, hartelijk en bescheiden) hebben gezorgd voor een prachtig eindresultaat.“Bedankt Bernard voor het vastleggen van de mooiste dag uit ons leven. Elke keer als we de video’s bekijken laten we een (klein) traantje van geluk en komen alle mooie emoties weer naar boven.”

  Moenier en Melissa
 • " Op 8 oktober 2016 heeft Bernard de mooiste dag van ons leven vastgelegd! Fantastisch dat alle mooie momenten op film staan terwijl hij helemaal niet opviel! Geen hinderlijke camera voor onze neus terwijl je die dag alleen maar oog voor elkaar wilt hebben. En de stukken waar we wel poseerden waren in 1 shot klaar! Super emotioneel was het toen we op het feest in de avond samen met alle gasten de Same Day Edit zagen op alle schermen in de zaal! Prachtige beelden, mooie muziek eronder en geweldig snel gemonteerd!! Alle avondgasten vonden het geweldig om zo toch de hele dag voorbij te zien komen en dat gold natuurlijk ook voor ons!! En dan de drone beelden! Het leken wel shots uit de speelfilm. Enkele weken na de bruiloft konden we nog eens nagenieten toen we de gehele film thuis op bank konden kijken met de door ons gekozen fragmenten en muziek. Wij raden deze professionele en bijzonder aardige vakman aan iedereen aan!!!"

  Barry en Anne
 • "Dat de dag van ons leven gefilmd moest worden, dat wisten we zeker. Maar wie moesten we dit toevertrouwen? Weken zijn wij bezig geweest met het surfen op internet om de juiste videograaf te vinden. Uiteindelijk is ons keus op Bernard gevallen. Wij zijn erg blij en tevreden met het resultaat! Alles staat erop terwijl wij niet altijd doorhadden dat hij er was! Het eindresultaat is fantastisch . Een prachtige herinnering waar wij iedere keer met plezier naar kijken".

  Ali & Yalda
 • "Wij hebben voor onze grote dag regelmatig contact gehad met Bernard, hij reageert snel en luisterde goed naar onze wensen. Met als resultaat een prachtige film! Ook hadden wij gekozen voor de same day edit. De same day edit hebben wij gebruikt als opening van ons feest zodat onze dag en ook avond gasten op die manier een mooi idee kregen bij hoe onze dag er tot aan het feest heeft uitgezien. Nu enkele maanden later krijgen we daar nog steeds superleuke reacties op.Kortom Stervideo producties is zeker een aanrader om je grote dag vast te laten leggen, en zo nog vele malen je trouwdag her te beleven!"

  Mark & Miriam
 • Bernard is een vakman! Naast een hele relaxte, gezellige uitstraling heeft hij heel veel passie voor zijn vak en dat zie je terug in het eindresultaat! Wat een prachtige video’s!! We hebben eigenlijk nauwelijks doorgehad dat hij er was, hoewel dat niet erg was geweest want het is een heel prettig persoon.. Alle mooie momenten staan op de lange video met perfect geluid dus wij kunnen nog jaren genieten van alle speeches, zang en stukjes. Ook het feest heeft hij vastgelegd zodat je niet alleen de plechtigheden op beeld heb, maar ook juist die “losse” uurtjes waar iedereen uit zijn dak gaat.Hoewel we ook prachtige foto’s hebben van onze dag hadden we deze video niet willen missen, je bent meteen weer terug in de tijd en beleeft jouw grote dag weer van voor af aan. Aanrader dus!!!

  Dominique & Robin
 • Wat zijn wij ontzettend blij met onze trouwfilm en weddingclips. Geweldig om op deze manier onze trouwdag te herbeleven. De beelden zijn super scherp en ook de montage is erg mooi gedaan. Mooier dan wij ooit hadden durven dromen. Met tranen in onze ogen kijken we nog wekelijks de beelden terug. Ook de same-day-edit is echt een aanrader! Zowel de daggasten als de avondgasten vonden het erg leuk om op de avond een korte terugblik van de dag te zien. Kortom: een blijvende en unieke herinnering die elk bruidspaar zou moeten hebben!

  Bas & Jolien
 • Bernard Vriezen van SterVideo is op de keuze om te gaan trouwen na misschien wel de beste keuze voor onze bruiloft geweest. Een goede fotograaf zoeken is belangrijk, maar een goede videograaf is misschien nog wel moeilijker. Bernard is een schot in de roos gebleken. Wij zijn beiden geen figuren die snel op hun gemak zijn voor de camera, maar met het aanstekelijke enthousiasme en passie voor zijn vak heeft Bernard een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontspannen sfeer van onze trouwdag. De same day edit heeft een hoop losgemaakt bij onze gasten en het eindresultaat van de films is een paar klassen hoger dan we ooit voor mogelijk gehouden hadden. Er wordt handig rekening gehouden met tekst in de muziek achter de film, prachtige dronebeelden geven diepte aan het geheel en de slow-motion camera maakt de boel af. Werkelijk niets is Bernard te gek, maar als je slim bent laat je hem doen waar hij goed in is, want zo goed als hij het bedenkt verzin je het zelf niet.

  Rick & Eva
 • Ik kan niet anders zeggen dan dat het echt een super leuk, betrokken, passievol bedrijf is met zeer enthousiaste mensen. Ze leveren echt mooi beeldmateriaal en belangrijk, je ziet ze op de dag amper en toch waren ze er op alle mooie momenten bij  :-)

  Irma & Frank
 • Via internet zijn we bij SterVideo terechtgekomen en we waren meteen razend enthousiast toen Bernard helemaal vanuit Apeldoorn naar Raalte kwam om kennis te maken en zijn werkwijze toe te lichten. Tijdens dit gesprek kwamen we er al snel achter dat Bernard een enorme passie en drive voor zijn werk heeft. Hij wil graag zijn bijdrage leveren om het bruidspaar een geweldige dag te bezorgen, denkt graag mee en komt met leuke ideeën. Als er tussentijds nog vragen zijn is hij goed te bereiken en hoef je je vooral niet bezwaard te voelen om contact te leggen. Ondanks de hittegolf heeft Bernard keihard gewerkt en bleef hij scherp tot aan het einde van de avond om al onze waardevolle herinneringen vast te leggen. En het eindresultaat, zowel de trouwclip als de trouwfilm, ECHT PRACHTIG!!! Kortom, een betere videograaf hebben wij ons niet kunnen wensen! Bernard, nogmaals heel erg bedankt!!

  Simone & Niels
 • Fantastisch gedaan!! Niets dan lof.. Bernard is een heel prettige, bescheiden persoonlijkheid, goed te bereiken en levert echt een heel mooi en waardevol, uiterst professioneel eindproduct. We zijn heel erg tevreden en dolblij met dit prachtige document en we zullen dit nog heel vaak terug kijken en onze mooiste dag opnieuw beleven!

  Pelle & Kirsten (febr. 2017)
 • We hebben een hele fijne ervaring met Stervideo. Ruim voor de bruiloft hebben we een kennismakingsgesprek gehad over onze wensen en hebben we verschillende voorbeelden gezien. Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd. Ook heeft hij rekening gehouden met eventuele speeches/optreden van familie. Op de dag zelf vonden we het heel fijn dat we Bernard nauwelijks hebben gezien of gemerkt dat hij er was. Maar als we de beelden terugzien kunnen we zien dat hij toch echt overal aanwezig is geweest 🙂 Hij heeft 15 minuten van onze tijd gevraagd om een paar poses te doen of een loopje wat hij dan kon filmen, meer niet.  Voor de trouwclip hebben we 2 nummers uitgekozen en voor de uiteindelijke film mochten we ook nog nummers aangeven.  Als we de trouwclip terugzien lijkt het wel een trailer van een film, zooo mooi! Ook de lange trouwfilm met dronebeelden is heel mooi en persoonlijk geworden. Wij zijn dan ook zeer tevreden.

  Joey & Aniek ( april 2017 )
 • "Wij hebben Bernard in actie gezien tijdens een bruiloft van goede vrienden en nadat we de beelden hadden gezien hebben we hem gelijk gebeld. Echt een professional met vreselijk goede ideeen. Wij hadden ook de drone in ons pakket en dit was echt geweldig. Zo uniek. Wij willen Bernard bedanken voor zijn professionele hulp en de beelden achteraf waren GEWELDIG!!!! "

  Erik & Lauren ( juni 2017 )
 • Wij hebben lang getwijfeld of wij zouden kiezen een videograaf voor ons huwelijk. Uiteindelijk hebben we toch gekozen om onze mooiste dag in ons leven met bewegende beelden vast te leggen. Achteraf hebben we geen seconde spijt gehad van deze keuze!! We zijn super blij en tevreden over het eindresultaat van onze trouwclip en volledige trouwfilm. Tijdens onze huwelijksvoorbereidingen hebben wij een persoonlijk gesprek gehad met videograaf Bernard. Er was meteen een goede klik, Bernard is vriendelijk en staat open voor onze wensen (het bruidspaar). Daarnaast heeft hij mooie apparatuur; zoals mooie camera's voor een vaste opstelling, tot stabilisatoren en mooie drones tot zijn beschikking. Ook ná ons huwelijk, tijdens het bewerken van het filmmateriaal/ het maken van de videoclip en de trouwfilm, was Bernard open in z'n communicatie richting ons. Hij stemde met ons af als er keuzemomenten waren. Dit zorgt ervoor dat eindresultaat helemaal bij ons past.Kortom:SterVideo heeft een prachtig eindresultaat afgeleverd, waarvan niet alleen wij, maar ook vrienden en familie verbluft waren door het eindresultaat van de touwfilm/-clip! Een mooie herinnering, die we nog vaak terug zullen kijken. Ik kan het ieder bruidspaar SterVideo aanraden!

  Arjan en Muriël
 • "Wat zijn wij blij met onze keuze voor SterVideo!Bernard is een enthousiaste videograaf die graag meedenkt. We hebben een leuk kennismakingsgesprek gehad en hij heeft de ruimte genomen om in een vervolggesprek dieper in te gaan op onze wensen. We zijn niet de makkelijkste en wij zijn zeer kritisch, maar Bernard heeft ons fantastisch geholpen. Bernard was onzichtbaar (in positieve zin) voor ons, maar heeft ons erg verrast met mooie beelden. Een dikke duim voor het eindproduct. We raden SterVideo dan ook zeker aan!"

  Karmen en Kristian (2017)

Weddingclip Romy & Peter (2017)

Beschikbaarheid/reserveren

Datum checken en/of reserveren?

 • vul het “stel uw vraag” formulier in
 • of stuur jullie vraag naar info@stervideo.nl
 • wij reageren vrijwel direct

Tarieven 2018

Cine-Bronze Full HD

€ 1399,00

Tijdelijke actie

 • 1 cinematograaf
 • Cinematic weddingclip ca. 4- 5 min.
 • Cinematic weddingfilm ca. 20 min
 • + Inclusief dronebeelden (mits toegestaan)
 • + Opname ceremonie, speeches met dasspeld microfoon
 • 8 uur aanwezigheid
 • Inclusief reiskosten door BeNeLux en B.T.W
 • Optie: 2e cameraman mogelijk * vraag naar de tarieven*

Cine-Silver Full HD

€ 1699,00

Tijdelijke actie

 • 1 cinematograaf
 • Cinematic wedding clip ca. 5-7 min.
 • Cinematic weddingfilm ca. 30 min
 • + Inclusief dronebeelden (mits toegestaan)
 • + Opname ceremonie, speeches met dasspeld microfoon
 • 10 uur aanwezigheid
 • Inclusief reiskosten door BeNeLux en B.T.W
 • Optie: 2e cameraman mogelijk * vraag naar de tarieven*

Cine-Gold 4K UHD

€ 1950,00

Tijdelijke actie

 • 1 cinematograaf
 • 4K UHD weddingfilm
 • Cinematic wedding clip ca. 4- 5 min.
 • Cinematic weddingfilm ca. 40 min
 • Van start dag tot 0.00 uur!
 • + Inclusief dronebeelden (mits toegestaan)
 • + Opname ceremonie, speeches met dasspeld microfoon
 • Levering films digitaal
 • Inclusief reiskosten door BeNeLux en B.T.W

Cine-Smaragd 4K UHD

€ 2.899,00

 • 2 cinematografen
 • 4K UHD weddingfilm
 • Cinematic wedding clip ca. 4- 5 min.
 • Cinematic weddingfilm ca. 40 min
 • 12 uur aanwezigheid
 • + Inclusief dronebeelden (mits toegestaan)
 • + Opname ceremonie, speeches met dasspeld microfoon
 • Levering films digitaal en op persoonlijke luxe USB
 • Inclusief reiskosten door BeNeLux en B.T.W

Cine-Diamant 4K UHD

€ 3.500,00

 • 2 cinematografen
 • 4K UHD Weddingfilm
 • Cinematic wedding clip ca. 4- 5 min.
 • Cinematic weddingfilm ca. 40 min
 • Van start dag tot 0.00 uur!
 • + Inclusief  dronebeelden (mits toegestaan)
 • + Opname ceremonie, speeches met dasspeld microfoon
 • Levering films digitaal en op persoonlijke USB en Blu Ray
 • Inclusief reiskosten door BeNeLux en B.T.W
 • Same Day Edit Movie

  Veel bruidsparen kiezen voor onze speciale Same Day Edit movie. Een trouwclip welke dezelfde avond op het witte doek wordt getoond. Kijk hier naar de clip van Romy en Peter. Wij regelen alles. Tarief € 249,00

 • Drone beelden (gratis)

  Bij al onze trouwclips en trouwfilms zetten wij een Drone in. Zo wordt jullie film en clip nóg spectaculairder. Uiteraard afhankelijk van No-fly zones.

 • 4K film technologie

  Hoe mooi is Full HD ? Mooi! Maar de tijd staat niet stil. 4K ultra HD is de nieuwe standaard. 4 x scherper dan Full HD. Wij willen het beste voor onze bruidsparen en filmen jullie huwelijk in 4K. beschikbaar vanaf het Cine-Gold filmpakket

 • Trouwfilm én trouwclip

  Bij al onze filmpakketten leveren wij een trouwclip én een trouwfilm documentaire. Willen jullie de ceremonie helemaal gefilmd hebben? Natuurlijk kan dat. Wij luisteren graag naar jullie wensen.

 • Cameraoperator - editor Bernard

  Na 220 huwelijken film ik nog steeds met de grootste passie voor mijn bruidsparen. Met de grootste zorg wordt er gewerkt aan jullie trouwfilm en trouwclip. Wij hebben inmiddels een team van toppers. Zo zijn jullie altijd verzekerd van één van onze toppers!

Over mij bij Zankyou

Onze werkwijze

 • Kennismaken, wie zijn wij?

  Wij maken graag met jullie een afspraak om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Dit kan bij jullie thuis of bij ons op kantoor. Samen bespreken wij uitvoerig al jullie wensen voor jullie trouwclip en trouwfilm

 • Filmen op jullie mooiste dag

  Wij gaan onopvallend te werk. Met onze grote ervaring weten wij als geen ander hoe wij dit moeten aanpakken. Afhankelijk van het gekozen pakket kom ik alleen, of met mijn collega Wij zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Muziek keuzes

  Wij gaan jullie trouwfilm verzorgen met deels opgenomen hoogwaardig geluid van de dag zelf (ceremonie, speeches) en door jullie gekozen muziek. Welke muziek gaan jullie kiezen?

 • Post Productie Editing

  Montage van film , bewerking van bijbehorende geluid, toevoegen muziek en evt visuele effecten, toevoegen van audio-effecten, beeldmateriaal verbeteren (kleurniveau bijstellen)

 • Oplevering film en clip

  Als de film het complete proces heeft doorlopen wordt het edit bestand omgezet in een mp4 filmbestand. Deze wordt uiteindelijk in Full HD kwaliteit naar jullie verstuurd. De film en trouwclip wordt dan door jullie gedownload. 1 kleine correctieronde mogelijk.

Trouwfilm laten maken?